Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Jocul frumos (2024)
HD

Jocul frumos (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Beautiful Game
  • Gen: Filme, Seriale Netflix, Dramă, Sport, Filme SUA, Filme englezesti, Filme 2024
  • Actori: Cristina Rodlo, Bill Nighy, Valeria Golino, Tom Vaughn-Lawlor, Callum Scott Howells, Susan Walkoma, Michael Ward, Keith Young, Shan Reese-Williams, Jesse Romeo
  • Regie: Thea Sharrock
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie, SUA
0 Voturi
02.04.2024, 16:15
30
0
Filmul spune povestea unui tânăr care a crescut într-o zonă defavorizată social, unde fotbalul devine salvarea lui de realitățile grele ale vieții și dificultățile personale. Datorită talentului său remarcabil și dragostei veșnice pentru acest sport, el face drum de la competiția de amatori la rangul de profesionist, depășind stereotipurile și barierele sociale. Povestea principală nu este doar despre succesul atletic, ci subliniază și importanța aspectelor vieții, cum ar fi camaraderia, rolul mentorilor, curajul și găsirea propriului drum.

Acest film demonstrează modul în care sportul joacă un rol semnificativ în schimbarea vieții unei persoane, servind drept sursă de inspirație pentru mulți. Combinând intensitatea emoțională și momentele de fotbal incitante, filmul promite să fie o experiență de vizionare de neuitat atât pentru fanii fotbalului, cât și pentru cunoscătorii de cinema profund. Urmărește filmul The Beautiful Game - Jocul frumos online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD The Beautiful Game Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)