Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Sherlock Holmes: Jocul umbrelor (2011)
HD

Sherlock Holmes: Jocul umbrelor (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Sherlock Holmes: A Game Of Shadows
  • Gen: Mister, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace, Jared Harris, Paul Anderson, Stephen Fry, Rachel McAdams, Kelly Reilly, Geraldine James, Eddie Marsan
  • Regie: Guy Ritchie
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
21.05.2023, 22:35
90
0
Suntem în 1891. Europa este în pragul războiului. Franța și Germania se uită în jur cu prudență. O serie de atentate teroriste de pe continent continuă să destabilizeze situația geopolitică deja dificilă. Este aceasta opera anarhiștilor nebuni? Naționaliști zeloși? Sau poate există ceva mai sinistru? Sherlock Holmes este convins că este acesta din urmă, deși nu are dovezi solide. Închis în apartamentul său, detectivul maniac a urmărit o rețea de crime, evenimente și circumstanțe fără legătură cu o singură persoană: profesorul James Moriarty. Este un magician matematic de o magnitudine legendară și, potrivit lui Holmes, un criminal din umbră care complotează ceva foarte mare și foarte rău. Dar Holmes nu prea înțelege ce anume, cu excepția presupunerii sale că are ceva de-a face cu exploziile. Dar acolo unde există o bănuială, există dovezi-dacă numai Holmes o poate găsi. Bineînțeles, va avea nevoie de serviciile bunului său prieten și partener de lungă durată, Dr.John Watson. Nu contează că Watson este la un pas de nuntă și este mult mai interesat de viitoarea sa mireasă decât de o altă urmărire epică Holmes pentru gâște sălbatice. Ezitarea lui Watson, după cum se dovedește, este destul de justificată.

HD Sherlock Holmes: A Game Of Shadows Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1