Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Dragul meu David (2023)
HD

Dragul meu David (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Dear David (2023)
  • Gen: Netflix, Dramă, Romantic, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Shenina Cinnamon, Emir Mahira, Caitlin North Lewis
  • Regie: Lucky Kuswandi
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Indonezia
0 Voturi
11.02.2023, 15:07
249
0
Personajul principal al filmului „Dear David” este o școală obișnuită Laras. Preferă să-și facă toate temele și să nu iasă în evidență față de semenii ei. Viața ei se desfășoară foarte măsurat și calm. Dar aceasta este doar o primă impresie și este oarecum înșelătoare. De fapt, ea este autoarea unui blog anonim. În ea, ea împărtășește toate sentimentele ei cele mai intime pentru colegul de clasă David.

Tânăra domnișoară era sigură că nimeni nu va ști vreodată cine se ascunde în spatele măștii unei fete curajoase. Dar din cauza unui set absurd de circumstanțe, adevărul este dezvăluit. Acum nu numai că toată școala știe despre asta, dar David este conștient de sentimentele ei. Cum va reacționa la ceea ce s-a întâmplat? Se va grăbi să-și bată joc de ea sau, dimpotrivă, să o susțină? Frica se instalează în sufletul săracului, pentru că toate secretele au devenit clare, iar ea s-a transformat într-un obiect pentru tot felul de ridicol...

HD Dear David (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1