Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ultima șansă a lui Harvey (2008)
HD

Ultima șansă a lui Harvey (2008) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dragoste, Dramă, Romantic
  • Actori: Dustin Hoffman, Emma Thompson
  • Regie: Joel Hopkins
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
08.09.2022, 17:55
400
0
Urmărește filmul online Last Chance Harvey (2008) subtitrat. Când mai poți să te bucuri de o melodramă de înaltă calitate și chiar și cu genialul Dustin Hoffman în rolul principal. În 2008, regizorul și scenaristul Joel Hopkins a filmat această dramă magnifică în cele mai bune tradiții ale cinematografiei americane.
Și acum câteva rânduri despre intriga filmului. Harvey nu mai este tânăr și este încă singur. Acum locuiește în imensa metropolă New York și își câștigă existența făcând jingle-uri de publicitate pentru agenții. Duce o viață calmă și măsurată până la un anumit punct, trebuie să facă o singură călătorie. Harvey trebuie să meargă la Londra pentru a lua parte la nunta fiicei sale, dar care este surpriza lui când află că nu va fi tatăl miresei la ceremonie. Acest loc de onoare va fi luat de tatăl vitreg al fiicei sale, nu de tatăl genetic. Plin de sentimente frustrate, Harvey pierde chiar și avionul său acasă după nuntă. Într-un bar la un pahar de alcool întâlnește o femeie fermecătoare, acum are șansa să-și distrugă singurătatea.

HD Ultima șansă a lui Harvey (2008) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)