Dear David (2023)
HD

Dear David (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
25.07.2023, 17:39
74
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Viitorul thriller supranatural american regizat de John McPhail, bazat pe firul Twitter al lui Adam Ellis cu același nume. Este jucat de Augustus Prue în rolul lui Ellis, cu Justin Long și Andrea Bang în roluri secundare. Filmul este a treia coproducție a BuzzFeed studios și Lionsgate Films.
Toată lumea are secretele lor, nimeni nu vrea să iasă într-o zi. Dar, conform legii răutății, totul secret devine evident în cel mai neașteptat moment. Personajul principal al poveștii este un student talentat. Fata face cu adevărat un efort pentru ca totul să funcționeze pentru ea. Eroina încearcă cu adevărat. În acest moment, ea este numărul unu în școala ei. Personajul principal conduce un blog secret despre care nimeni nu știe. Toate evenimentele din ea, fata descrie într-un stil fantastic, este mai ușor pentru ea să-și împărtășească sentimentele și emoțiile.

Personajul principal nu vrea ca restul studenților să știe despre acest blog. Dar situația nu este cea mai favorabilă pentru ea, pentru că, așa cum ar avea norocul, întreaga școală află despre blogul ei secret de fantezie.Ce ar trebui să fac acum? Viitorul promițător al personajului principal pare să fie în umbră. Nu va putea niciodată să supraviețuiască acestei rușini publice? Dar poate că această poveste îl va învăța pe personajul principal să trateze totul în această viață mai ușor, pentru că dacă îți faci griji pentru absolut orice în lume, poți pur și simplu să înnebunești.

HD Dear David (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)