Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
De la fereastra mea: Peste mare (2023)
HD

De la fereastra mea: Peste mare (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: A través del mar - Through My Window: Across the Sea
  • Gen: Netflix, Dramă, Romantic, Filme 2023
  • Actori: Clara Galle, Julio Peña Fernandez, Hugo Arbuez, Eric Masip, Natalia Asahara, Guillermo Lacheras, Emilia Lazo, Andrea Chaparro, Ivan Lapadula Montes, Carla Tous
  • Regie: Marshall Fores
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Spania
0 Voturi
27.06.2023, 14:34
191
0
Raquel și Ares sunt tineri și îndrăgostiți. Dar, pe drumul spre fericire, au fost deja nevoiți să treacă prin multe teste grele. Modesta Raquel, îndrăgostită de vecinul ei frumos, nu a îndrăznit să-l întâlnească pe tip. Ea îl privea doar pe ascuns de la fereastra ei. Acest lucru ar fi continuat mai departe dacă într-o zi Ares însuși nu ar fi vorbit cu fata. Din acel moment, au început să se întâlnească. Dar părinții lui Ares nu au fost de acord cu alegerea copiilor lor. Ares este un tip dintr-o familie bogată, moștenitorul unor părinți bogați, iar Raquel nu se potrivește deloc pentru el. Totuși, tinerii au reușit totuși să depășească toate dificultățile și să fie împreună. Dar îndrăgostiții mai trebuie să se despartă. Educația intervine între ei. Ares trebuie să meargă la Stockholm, unde studiază pentru a deveni doctor. Raquel urmează să se mute la Barcelona, ​​unde urmează să studieze literatura.

Ambii așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească vara. Între timp, apeluri nesfârșite și scrisori cu declarații de dragoste. Și iată că vine vara mult așteptată. Hotărând să-și surprindă iubitul, Ares se strecoară în camera ei. Întâlnirea lor după o lungă separare este plină de dragoste și pasiune. Cu toate acestea, primele emoții s-au potolit și îndrăgostiții înțeleg că separarea le-a afectat relația. Acum Ares și Raquel vor trebui să reînvețe cum să se înțeleagă dacă vor să-și păstreze dragostea. Urmărește filmul From My Window 2: Beyond the Seas online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit.. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe SMART TV.

HD A través del mar - Through My Window: Across the Sea Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1