Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
De la fereastra mea (2022)
HD

De la fereastra mea (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
09.01.2024, 02:06
167
0
Personajul principal al poveștii este o fată pe nume Raquel. Ea este îndrăgostită de vecinul ei de ceva vreme. Visele ei devin realitate în momentul în care relația dintre tineri se dezvoltă în ceva mult mai mult decât prietenii obișnuite și chiar să se îndrăgostească. Ea a așteptat semnale mult timp, i-a făcut aluzii acestui tip despre sentimentele ei. Dar el nu părea să o audă, era „la îndemână” pentru Raquel. Tânărul începe să simtă o atracție puternică față de personajul principal, emoții de pasiune. Nimic nu-l oprește, pentru că atunci când o persoană se îndrăgostește cu adevărat, nu-i pasă de opiniile celorlalți.

Pur și simplu începe să respire profund, începe să trăiască cu adevărat. Tânărul este gata să-și apere convingerile. Tipul este sigur că Raquel este fata din viața lui. Chiar dacă nu a observat-o înainte, da, nimeni nu este perfect. Dar chiar acum tipul a văzut în personajul principal acele trăsături pe care îi plac și le atrage. În ciuda rezistenței familiei sale, tipul intenționează să apere dreptul la iubire.

HD A través de mi ventana Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar