Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Bucătăria (2023)
HD

Bucătăria (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Kitchen (2023)
  • Gen: Filme, Seriale Netflix, Dramă, SF, Filme SUA, Filme englezesti, Aventuri, Filme 2023
  • Actori: Kano, Hope Ikpoku Jr., Henry Lowfull, Reuben "Trizzy" Nyamah, BackRoad Gee, Cristale, Alan Asaad, Rasaq Kukoyi, Evart James Walters, Lesley-Anne Miller
  • Regie: Daniel Kaluuya, Kibwe Tavares
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie, SUA
0 Voturi
21.01.2024, 02:27
70
0
În viitorul sumbru al Londrei, unde diferența socială dintre bogați și săraci și-a atins limita, orașul a devenit o societate nemiloasă, fără loc pentru cei slabi. Easy, care locuiește în „Bucătărie” - ultimul refugiu pentru cei respinși, pun la cale un plan îndrăzneț pentru a părăsi acest iad. Cu toate acestea, lumea lui este răsturnată când îl întâlnește pe tânărul Benji, a cărui înfățișare îl obligă pe Easy să facă față unei dileme morale: să se salveze sau să rămână pentru a-l ajuta pe Benji.

Această întâlnire îl obligă pe Easy să-și regândească valorile și să ia o decizie care le-ar putea schimba pe amândoi pentru totdeauna. Într-o Londra nemiloasă, unde fiecare mișcare poate costa o viață, Easy și Benji se confruntă cu schimbări inevitabile care le vor zdruncina bazele destinelor. Urmărește filmul Bucătărie online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD The Kitchen (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1