Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
BigBug (2022)
HD

BigBug (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
31.01.2024, 00:04
40
0
Alice Barelli s-a despărțit recent de soțul ei și îl întâlnește pe Max, pe care l-a invitat acasă. Max a venit cu fiul său Leo. Max încearcă din răsputeri să o cucerească pe Alice, pretinzând că este interesat de tot ceea ce o pasionează Alice. În zilele noastre, când totul a devenit digital, Alice mai avea o colecție imensă de cărți. Printre altele, era interesată de tricotat și caligrafie. Acest lucru era neobișnuit, deoarece scrisul cu cerneală reală sau păstrarea cărților încetaseră să mai existe ca practică în această lume. Chiar în acest moment, fostul soț al lui Alice, Victor, vine cu fiica sa adoptivă Nina și secretara și amanta lui Jennifer. Vecina lor, Françoise, se alătură și ea la petrecere, deoarece nu avea niciun semnal acasă. În această lume creată de Genet și Laurent, există multe tipuri de inteligență artificială. Există roboți de casă care ajută la treburile casnice.
Există Monique, o servitoare care are o proteză care arată ca un om. Există Einstein, care arată ca un cap de robot de școală veche, cu picioare metalice asemănătoare insectelor. Există Greg, care este programat ca un android sportiv, dar îi oferă lui Françoise nu numai asistență, ci și asistență ca antrenor. Există Tom, care a fost robotul din copilărie al Ninei, dar ea a decis să-l părăsească pentru că era prea atașată de el. Au existat diferite generații de roboți pe care oamenii i-au păstrat în funcție de vârsta lor. Mai presus de toate acești roboți domestici stăteau cele mai avansate IA cunoscute sub numele de Yonixes. Ei au declarat o revoluție împotriva speciei umane. Locuitorii casei se trezesc prinși, deoarece AI refuză să deschidă ușa indiferent de situație. Au un protocol strict și datorită revoluției android, sistemul lor detectează pericolul dincolo de limitele normale, ceea ce îi împiedică, la rândul său, să deschidă ușa ca măsură de securitate. În timp ce caută o modalitate de a deschide ușa, membrii casei încep să-și renunțe la pretenții și să-și confrunte propriile conflicte, precum și conflictele între ei.

HD BigBug (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1