Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Aroma iubirii (2021)
HD

Aroma iubirii (2021) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
16.01.2024, 02:38
80
0
Natalie este o jurnalistă atrăgătoare care locuiește în Los Angeles. Își construiește o carieră de succes, dar nu se poate lăuda cu același lucru în viața personală. Are un noroc catastrofal cu băieții. Ultima întâlnire a fost complet distrusă de apariția soției și a copiilor partenerului său, despre care, desigur, a uitat pur și simplu să spună. Eroina nu renunță să încerce să-și găsească sufletul pereche și decide să folosească o aplicație de întâlniri. Așa că începe să comunice cu atrăgătoarea Tag, cu care se dovedesc a avea multe în comun. Între ei începe o conversație plină de viață, iar Natalie decide să-l surprindă venind să-l viziteze în vacanța de Crăciun. Ea parcurge o distanță uriașă, nici măcar nu bănuiește că iubitul ei se va dovedi a fi complet diferit de ceea ce credea ea...
Urmărește filmul online „Aroma iubirii - Love Hard” la calitate HD bună pe site-ul nostru, gratuit și fără înregistrare.

HD Love Hard (2021) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar