Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Model House (2024)
HD

Model House (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Thriller, Filme SUA, Filme 2024
  • Actori: Scout Taylor-Compton, Ryan Merriman, Chris Zylka, Kyra Santoro, Randy Wayne, Lexi Atkins, Haley Keanna Lautenbach, Phillip Andre Botelho, Triana Brown, Priscilla Huggins Ortiz
  • Regie: Derek Pike
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
16.04.2024, 11:59
42
0
Filmul spune povestea a cinci fotomodele care merg la o ședință foto comercială pentru o campanie de publicitate pentru o marcă de costume de baie. Locația de filmare este o cascadă pitorească la nord de orașul Los Angeles. Organizatorii ședinței foto îi plasează într-o casă izolată, numită „casa model”. Deja în prima seară, participanții împărtășesc evenimentele zilei cu milioane de abonați pe rețelele sociale, publicând activ actualizări și fotografii. Dar liniștea lor este zdrobită brusc când doi intruși pătrund în casă. Sub amenințarea armei, infractorii solicită modelelor să posteze un link fraudulos pe rețelele lor de socializare. Link-ul este un apel pentru donații, al cărui scop este strângerea ilegală a sumei de 1 milion de dolari. Modelele realizează curând că se află într-o situație extrem de periculoasă în care viața lor este în joc.

Din acest moment, începe lupta lor disperată pentru supraviețuire. Fetele își dau seama că, pentru a scăpa și a neutraliza criminalii, vor trebui să-și arate toată viclenia și curajul. Unitatea și asistența lor reciprocă devin cheie în confruntarea cu invadatorii. Povestea împletește evoluții dinamice, momente de tensiune și dorința de a câștiga, demonstrând modul în care circumstanțele critice le obligă pe eroine să-și reconsidere prioritățile de viață și să găsească puterea de a lupta împotriva violenței și a nedreptății. Urmărește filmul House of Models online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Model House (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)