Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Dragoste la podgorie (2023)
HD

Dragoste la podgorie (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Romance at the Vineyard
  • Gen: Romantic, Filme SUA, Filme 2023
  • Actori: Suzy Abromeit, Tim Ross, Cameron Robbie, Jean-Pierre Yerma, Marita Wilcox, Candice Davi, Matt Domingo, Mia Grunwald, Bianca Zouppas, Charles AJ Griffin
  • Regie: Colin Budds
  • Traducere: Subtitrat
4 Voturi
30.04.2024, 09:55
215
0
Great American Family lansează în premieră un nou film original numit Romance at the Vineyard. Premiera pe 5 august 2023, filmul îi are în distribuție pe Susie Abromeit și Tim Ross. Și, înțelegeți asta: a fost scris de Ansley Gordon, vedeta din The Abby Brooks Mysteries. Obțineți detalii despre distribuție, complot și vedeți fotografiile de mai jos.

Despre ce este Romance at the Vineyard?
Este în joc podgoria familiei lui Allee (Susie Abromeit), Merado. Pentru a evita vânzarea, este forțată să facă pereche cu un nou prieten. Ceea ce nu știe este că noul ei partener, Ethan (Tim Ross) lucrează pentru lanțul de vinuri corporative care își propune să cumpere proprietatea.

Susie Abromeit este o actriță din serialul Netflix/Marvel Jessica Jones. A revenit la Chicago Med, Devious Maids și One Tree Hill. Locurile pentru oaspeți includ Legends of Tomorrow, Supernatural și NCIS. Actrița în vârstă de 40 de ani a fost o jucătoare de tenis și un model de top. Abromeit a apărut chiar și în ediția Sports Illustrated Swimsuit 2007.

La un moment dat, Susie a fost legată de Andrew Garfield. Dar, se pare că e singură în aceste zile. Ea a postat în culise de la filmările Romance at the Vineyard în 2022, scriind: „Mai multe fotografii de la acest minunat echipaj al #romanceatthevineyard Să facem asta din nou în curând!!”

HD Romance at the Vineyard Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)