Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Obsesie, dragoste, invidie (2023)
Trailer

Obsesie, dragoste, invidie (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Obsession
  • Gen: Netflix, Dragoste, Dramă, Mister, Romantic, Thriller, Filme englezesti, Filme 2023
  • Actori: Richard Armitage, Charlie Murphy, Sonera Angel, Anil Gautam, Rish Shah, Marion Bailey, Francesca Knight, Kerim Hassan, Victor Pontecorvo, Greg Barnett
  • Regie: Lisa Barros D ' sa, Glen Leyburn
  • Traducere: Engleză
  • Tara: Marea Britanie
0 Voturi
19.05.2023, 04:18
215
0
Maggie s-a născut lângă ocean. Iubește sunetul valurilor și prospețimea brizei mării și, de asemenea, nu își poate imagina viața fără surfing. Ea a fost instruită în subtilitățile acestui hobby încă din copilărie. Fata nu avea egal, putea cuceri orice val. Cu toate acestea, într-o zi, din motive necunoscute, eroina filmului "obsesia Salvatorului" aproape se îneacă. Ea este salvată de un muncitor carismatic al Gărzii de coastă. Blake puternic și neînfricat se îndrăgostește de o fată fermecătoare. Tipul nu își poate imagina existența ulterioară fără Maggie și se bazează pe un loc atât în viața ei, cât și în inima ei. El este gata să facă multe pentru a câștiga lupta pentru propria fericire. Cum va reacționa frumusețea salvată la ceea ce se întâmplă și la ce va duce perseverența excesivă a tânărului?

HD Obsession Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1