Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Dacă vom fi singuri (2023)
HD

Dacă vom fi singuri (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Marry Me Pact (2023)
  • Gen: Romantic, Filme SUA, Filme 2023
  • Actori: Wendi McLendon-Covey, Milo Manheim, Christopher Shyer, Peyton Elizabeth Lee, Chelah Horsdal, Margaret Cho, Blake Draper, Kalyn Miles, Jason Sakaki, Kelsey Mawema
  • Regie: Anya Adams
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.03.2024, 17:11
49
0
Mandy nu era deloc interesată de sport. Ea a preferat să-și petreacă tot timpul liber studiind manuale, pregătindu-se pentru examenele viitoare. Visul ei a fost să urmeze la Harvard, despre care a discutat adesea cu directorul școlii ei. Cu toate acestea, femeia a fost sceptică cu privire la acest lucru și i-a amintit adesea că opțiunile ei sunt limitate. Era nevoie de un plan de acțiune pentru a intra în universitatea dorită. Acest plan a fost format după ce Mandy a participat la o petrecere a tinerilor.

Inițial, fata nu i-a acordat atenție lui Graham. Era preferatul unei fete, un atlet frumos și fiul unui senator local și al unui profesor de la Harvard. Tipul nu era puternic la studii, dar Mandy l-a invitat să devină tutorele ei, lucru la care tânărul a fost rapid de acord. El a ajutat-o ​​să obțină succesul academic și să-și îmbunătățească relația cu părinții ei stricti. Mandy spera că, cu ajutorul lui Graham, va putea intra la Harvard și va deveni o studentă fericită. Totuși, ea și-a dat seama că, deși erau complet diferiți ca aspect și comportament, aveau multe interese și hobby-uri comune. Prietenia lor s-ar putea dezvolta cu ușurință într-o relație romantică.

HD The Marry Me Pact (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)