Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Labirintul: Evadarea (2014)
HD

Labirintul: Evadarea (2014) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Maze Runner (2014)
  • Gen: Mister, SF, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Dylan O'Brien, Thomas Sangster, Kaya Scodelario, Will Poulter, Ki Hong Lee, Blake Cooper, Aml Amin, Alex J. Flores, Jacob Latimore, Patricia Clarkson
  • Regie: Wes Ball
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
10 Voturi
23.04.2024, 16:53
41
0
The Maze Runner este un film științifico-fantastic lansat în 2014 și bazat pe cartea cu același nume a lui James Dashner. Filmul urmărește un grup de tineri blocați într-o lume misterioasă înconjurată de un labirint mortal și încercările lor de a supraviețui și de a dezvălui. secretul captivității sale.

Povestea începe cu Thomas (interpretat de Dylan O'Brien) care se trezește în Glade Keep fără a aminti trecutul său, cu excepția numelui său. El descoperă că nu este singurul - mai sunt aici mulți alți tineri, lipsiți de memorie, și toți sunt închiși într-un loc înconjurat de un labirint masiv. În fiecare zi, câțiva dintre ei, numiți Runners, explorează labirintul, sperând să găsească o cale de ieșire. Thomas decide să se alăture Runners și să participe la încercarea de a scăpa din labirint. Ei întâlnesc mașini periculoase și creaturi mortale, dar observă și simboluri ciudate și mesaje criptice care pot duce la rezolvarea misterului.

Totul se schimbă când prima și singura fată, Teresa (interpretată de Kayi Scodelario), vine în Poiana. Ea aduce cu ea un mesaj și un secret care ar putea schimba totul. Evenimentele se accelerează pe măsură ce labirintul începe să se schimbe și să devină și mai mortal. The Maze Runner explorează teme de prietenie, supraviețuire și identitate. Eroii se confruntă cu forțe misterioase și încearcă să rezolve puzzle-ul labirint pentru a-și găsi libertatea. Coeziunea de grup și căutarea adevărului ies în prim-plan în această aventură SF. Urmărește filmul The Maze Runner online 2014 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD The Maze Runner (2014) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)