Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Gardă de corp (2022)
HD

Gardă de corp (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Bodyguard Seduction (2022)
  • Gen: Mister, Thriller, Filme 2022, Filme SUA
  • Actori: Jessica Morris, Ross Jirgl, Alicia Blasingame, Ryan Francis, Jarrid Masse, Lauren Mayo, Michael Moreno, Daphne O'Neill, Carrie Schroeder, Jesse Klick, Maurice Carter, Andrew Colburn
  • Regie: Lindsay Korman
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.02.2024, 23:54
78
0
Seducing the Bodyguard este un thriller captivant care urmărește viața unei tinere pe nume Anna. Ea alege să devină bodyguard datorită asigurării sale, dar în curând își dă seama că această alegere îi va schimba viața pentru totdeauna. Anna devine garda de corp a unui asasin care se ascunde de poliție. Ea realizează curând că începe să simtă o puternică atracție și atracție sexuală față de el. Fata se află într-un ciclu de pericol și intrigi, în care este forțată să aleagă între profesia și sentimentele ei. Poate că a fost cea mai periculoasă muncă din viața ei, dar a reușit să depășească toate obstacolele și să devină mai puternică din experiență.

HD Bodyguard Seduction (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)