Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Vorbește cu mine - Talk to Me (2023)
HD

Vorbește cu mine - Talk to Me (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Thriller, Filme 2023
  • Actori: Ari McCarthy, Hamish Phillips, Keith Earhart-Bruce, Sarah Brokensha, Jayden Davison, Sunny Johnson, Sophie Wilde, Marcus Johnson, Kidaan Zelleke, James Oliver
  • Regie: Danny Philippou, Michael Philippou
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Australia
0 Voturi
21.09.2023, 19:15
278
0
Un grup de adolescenți folosește parfum în loc de droguri: la petreceri se adună în cerc, aprind o lumânare, leagă un coleg de un scaun și filmează un videoclip viral pe telefonul lor în timp ce el strânge mâna blestemată a unei mumii și spune "vorbește cu mine". O fantomă apare în fața ochilor vorbitorului și apoi puteți continua cu injecții: cu expresia "Te-am lăsat să intri" (te-am lăsat să intri), fantoma ticăloasă va fi înăuntru și va începe să creeze un joc diferit prin noul corp. În timp ce opiniile sunt în creștere și există tot mai mulți oameni care doresc să încerce un nou divertisment, canoanele genului se fac simțite — jocurile cu viața de apoi se termină întotdeauna în tragedie. Dar adolescenților nu le pasă de semnele de avertizare, continuă să fie deranjați de forțele malefice.
În originalul " doi, trei, demon, vino!"sună ca" vorbește cu mine " - "vorbește cu mine". Există o semnificație foarte importantă în această frază, pierdută în adaptare-există o dorință de intimitate, o cerere tristă și chiar o pledoarie în ea. Există, de asemenea, un ușor grad de frică de a nu obține un răspuns, de a rămâne neobservat de o fantomă. Această frică universală de singurătate în groaza fraților Philippou este cea care pornește întreaga mașină de groază. Al doilea mecanism este sentimentul de vinovăție — este mai teribil aici decât un monstru din lumea interlopă.

Personajul principal, Mia, în vârstă de 17 ani, și-a pierdut mama în urmă cu doi ani și a fost obsedat de întrebarea de atunci: moartea ei a fost un accident sau sinucidere, este vina ei? Doliul a transformat-o pe Mia într-o străină, doar prietena ei Jade și fratele ei mai mic Riley sunt fericiți să stea cu ea, ceilalți o consideră o "stickler" la spate, cerând atenție și stricând vibrația. În unele privințe au dreptate - ego-ul rănit al eroinei eliberează sporii sentimentelor sale negative în spațiul înconjurător, în curând toată lumea va fi de vină — iar tragedia fetei va deveni universal.

HD Vorbește cu mine - Talk to Me (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1