Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Fearway (2023)
HD

The Fearway (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
4 Voturi
15.04.2023, 15:45
2505
0
După ce au trăit împreună câțiva ani, Sarah și Michael decid să se căsătorească. Dar înainte de asta, cuplul urmează să rămână cu tatăl fetei, care locuiește într-un alt stat. În mașina lor, Sarah și Michael au pornit la drum. Cea mai mare parte a călătoriei lor se desfășoară pe autostrada 69, traversând Valea Morții. Cu toate acestea, îndrăgostiții nu sunt superstițioși și sunt siguri că se vor distra de minune. Dar după doar câțiva mile pe autostrada infamă, cuplul își dă seama că ceva ciudat se întâmplă. La început, Sarah și Michael simt impactul, ca și cum ar fi lovit pe cineva pe drum. Dar autostrada este goală, sunt singuri pe drum. Puțin mai târziu, îndrăgostiții observă că o mașină ciudată îi urmărește literalmente pe călcâie. Încercările de a se rupe de persecuție nu duc la succes. Mașina misterioasă nu este departe. Obosiți și confuzi, Sarah și Michael decid să ia o pauză și să se îndrepte către o cafenea de pe marginea drumului. Un urmăritor ciudat trece cu mașina. După restul, îndrăgostiții merg din nou pe autostradă pentru a-și continua călătoria. Dar totul se repetă.

Din nou o lovitură, o urmărire și, de asemenea, o cafenea pe marginea drumului. Michael apasă puternic pe pedală, încercând să conducă segmentul nefericit. Dar toate eforturile lui sunt zadarnice. Se pare că se învârt pe un fel de carusel înfiorător. Îndrăgostiții încep să bănuiască că au căzut într-o buclă temporală. Dar de ce s-a întâmplat acest lucru și cum să ieșim din el? Urmărește filmul Beyond Time online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe televizoare inteligente.

HD The Fearway (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar