Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Sunrise (2024)
HD

Sunrise (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Thriller, Filme SUA, Filme englezesti, Filme 2024
  • Actori: Alex Pettyfer, Riley Cheung, Guy Pearce, Chaik Chan, Forrest Campbell, William Gao, Richard Pettyfer, Olwen Fouéret, Crystal Yu, Kurt Yager
  • Regie: Andrew Baird
  • Traducere: ENG
  • Tara: Marea Britanie, SUA
0 Voturi
21.01.2024, 01:54
124
0
Sarah, o mamă singură, se confruntă cu provocări în creșterea celor doi copii ai săi și se luptă pentru a menține ferma uriașă care a devenit nu numai sursa ei de venit, ci și un simbol al tradiției familiei. Dar o umbră de necaz atârnă peste această idilă de familie când o bandă locală de bandiți începe să-și arate interesul pentru pământul ei. Găsindu-se o țintă ușoară pentru raiders nemilos, Sarah simte greutatea responsabilității familiei și teama pentru viitorul copiilor ei. Cu toate acestea, în cel mai întunecat moment, când speranța pare să dispară, la orizont apare un protector misterios.

Acest gardian misterios are puteri supranaturale și preferă întunericul luminii soarelui. Un gardian aprig cu un trecut incert devine ultima speranță a familiei. În lupta pentru supraviețuire, el este gata să intre într-o confruntare cu o bandă de bandiți, al cărei rezultat depinde în mare măsură de un aliat misterios. Această poveste țese firele întunecate ale dramei familiale intense cu elemente ale supranaturalului și ale luptei pentru supraviețuire. Când nu este în joc doar pământul, ci și soarta unei familii, adevărata putere și datorie ies în prim-plan, cufundându-ne în vârtejul unei lumi misterioase și periculoase în care pofta de sânge este combinată cu înțelegerea familiei.

HD Sunrise (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1