Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Masacrul din Texas 3D  (2013)
HD

Masacrul din Texas 3D (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Texas Chainsaw 3D (2013)
  • Gen: Horror, Mister, Thriller, Filme SUA
  • Actori: lexandra Daddario, Dan Eager, Trey Songz, Tanya Raymond, Tom Barry, Paul Ray, Bill Moseley, Scott Eastwood
  • Regie: John Luessenhop
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
28.01.2024, 23:02
33
0
Șeriful local al unuia dintre micile orașe de provincie a decis să-i dea lui Jab Sawyer un proces echitabil. A fost de acord să-i ofere un avocat și să conducă un proces echitabil. Dar primarul acestui oraș a decis să se amestece în planul său.

Oamenii, resemnați cu participarea lui, au decis să pregătească frânghii pentru a-l spânzura pe criminal. Erau dornici să facă față maniacului rău. Dar treptat situația a început să scape de sub control. Împreună cu băieții lui, s-a apropiat de clădirea în care locuiește eroul. După care unul dintre ei a aruncat un cocktail Molotov direct în fereastra casei sale. În urma celor întâmplate, întreaga casă cu toți cei care se aflau în ea a fost arsă de vii. Nimeni nu a regretat ce au făcut. Cu toate acestea, toată lumea spera că acesta va fi sfârșitul crimelor. Dar totul s-a dovedit a fi mult mai complicat decât credeau locuitorii orașului. Trece ceva timp și uciderile cu drujba se reiau. Toți oamenii cred că Jabe a reușit să supraviețuiască, drept urmare și-a continuat crimele. Dar după ceva timp devine clar că eroul a murit, iar întrebarea devine din ce în ce mai serioasă: cine ucide acum locuitorii orașului cu aceeași ferăstrău cu lanț. La urma urmei, toți cei din acea casă au ars cu siguranță în acea zi groaznică.

HD Texas Chainsaw 3D (2013) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1