Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Masacrul din Texas 2 (1986)
HD

Masacrul din Texas 2 (1986) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Texas Chainsaw Massacre 2 (1986)
  • Gen: Horror, Filme SUA
  • Actori: Dennis Hopper, Carolyn Williams, Jim Sydow, Bill Moseley, Bill Johnson, Ken Evert, Harlan Jordan, Kirk Sisco
  • Regie: Tobe Hooper
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 03:00
24
0
Într-o zi, radioul rutier preia apelul de ajutor al unui băiat. La început, adolescenții doar glumesc, încercând să atragă atenția, dar în curând devine clar că sunt atacați. Foarte curând, șeriful local îi găsește pe băieți morți în stare groaznică. Un singur maniac este capabil de asemenea atrocități.

Oamenii îl numeau „Leatherface”. Arma lui crimei este un ferăstrău cu lanț. Este evaziv și nu se teme de nimic în calea lui. În fanteziile sale, cel mai crud maniac. Șeriful îi cere ajutor prezentatorului radio, care vorbea cu băieții în acel moment. Poate că va da măcar un indiciu despre ce vorbeau băieții. Poate că au putut să spună ceva care ar putea duce la urma acestui maniac cu drujba.

Fata este îngrozită și panicată. Ea înțelege că trebuie să ajute la anchetă, dar se teme că va exista răzbunare pentru acest ajutor. La urma urmei, este atât de tânără încât să moară. În ciuda temerilor ei, eroina acceptă să coopereze și, împreună cu un polițist, merg pe urmele celui mai periculos maniac al acestui deceniu. După ceva timp, amândoi își vor da seama că au căzut într-o capcană. Că acest maniac i-a adus aici în mod deliberat. A reușit să le calculeze sau a fost în comun cu cineva?

HD The Texas Chainsaw Massacre 2 (1986) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1