Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Little Bone Lodge (2023)
HD

Little Bone Lodge (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Thriller, Filme englezesti, Filme 2023
  • Actori: Joely Richardson, Neil Linpaw, Sadie Soverall, Harry Cadby, Roger Ajogbe, Euan Bennet, Cameron Jack, Jamie Melrose, Clifford Samuel, Sharon Young
  • Regie: Mathias Hene
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie
0 Voturi
29.07.2023, 14:21
142
0
Acțiunea filmului fascinant se desfășoară pe teritoriul Regatului Unit. O familie locuiește în acest loc, mama, tata și fiica lor și se pare că până în acest moment trăiesc în anii 1950 îndepărtați, nu au telefoane și alte gadgeturi și nu știu deloc ce este Internetul. Oricare ar fi fost, rudele par a fi oameni destul de fericiți, dar părintele este foarte îngrijit de fiica ei. Poate că acest lucru se datorează faptului că, dacă se întâmplă un fel de situație de criză, atunci tatăl nu va putea ajuta prea mult, pentru că se află într-un scaun cu rotile, plus că este mut. O femeie la timp îi dă soțului droguri puternice.
Într-o zi a fost o furtună teribilă pe stradă, în acest moment străinii încep să bată la casa lor cerând ajutor, deoarece se aflau într-un accident teribil. Maisie practic nu lasă limitele ei da, i-a cerut mamei sale să ajute oamenii nefericiți. În curând, femeia decide să efectueze o operație pe masa din bucătărie, ceea ce sugerează că, de fapt, este departe de persoana pe care o pretinde a fi. De remarcat, de asemenea, că străinii nu au intrat doar în casa personajelor principale. Cum se vor desfășura acțiunile ulterioare?

HD Little Bone Lodge (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1