Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Exorcistul: Cel care crede (2023)
HD

Exorcistul: Cel care crede (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Exorcist: Believer
  • Gen: Horror, HD
  • Actori: Ellen Burstyn, Leslie Odom Jr., Ann Dowd, Jennifer Nettles, Lidya Jewett, Olivia Marcum
  • Regie: David Gordon Green
  • Traducere: Engleză
  • Tara: SUA
2 Voturi
08.10.2023, 17:17
673
0
Fiica preotului este stăpânită de diavol. Ea își pierde controlul asupra corpului, se plânge constant că se simte rău și practic nu se ridică din pat. Părintele îngrijorat invită cei mai buni medici și se roagă Domnului pentru ajutor, dar starea Angelei se înrăutățește în fiecare zi. Singura speranță de mântuire este o întâlnire cu o persoană care a supraviețuit luptei împotriva forțelor întunericului. În 1973 a avut loc prima ședință de exorcizare. Sfântul Părinte s-a îndoit că fata va putea supraviețui, dar s-a întors curând pe picioare.

Ca adult, lui Chris nu-i place să-și amintească trecutul ei traumatizant. Ea s-a obișnuit cu privirile constante, nu și-a găsit prieteni și încă trăiește complet singură. Înăuntrul ei era un gol atot mistuitor, care era umplut de demon. Tanner apare în pragul casei McNeil. O imploră ajutor, pentru că nu va mai avea o șansă să-și salveze singurul copil. Contrar bunului simț, femeia este de acord. Ea este gata să-l exorcizeze independent pe demonul infernal Pazuzu, care a încercat odată să o înrobească și să o târască în iad.

HD The Exorcist: Believer Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1