Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cobweb: Capcana pânzei de păianjen (2023)
HD

Cobweb: Capcana pânzei de păianjen (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
15.08.2023, 19:45
513
0
Viitorul film american de groază regizat de Samuel Bodine în debutul său regizoral. Scenariul lui Chris Thomas Devlin a fost inclus pe lista neagră în 2018. În rolurile principale sunt Lizzie Kaplan, Woody Norman, Cleopatra Coleman și Anthony Starr.
După cum știți, copiii au o imaginație incredibilă. Ei sunt capabili să creeze lumi întregi în camera lor de zi cu jucării care apar în imaginile eroilor sau Monștrilor.
Dar, împreună cu această lume fictivă, poate veni multă frică, mai ales atunci când gândurile sunt copleșite de posibilități terifiante.
Exact asta se întâmplă cu tânărul Peter, care aude în mod regulat lovituri în pereții camerei sale. Suferind de coșmaruri, băiatul îi spune familiei despre temerile sale.
Cu toate acestea, părinții își asigură Fiul că tot ceea ce se întâmplă este rodul imaginației sale furtunoase. Peter nu se poate calma, realizând că sunetele sunt mai mult decât reale și intenționează să găsească adevărul.
Din fericire, profesoara sa, domnișoara Devine (Cleopatra Coleman), care lucrează la școala primară locală, observă că ceva nu este în regulă cu copilul.
Femeia își începe propria investigație, descoperind secrete de familie care sunt ascunse cu grijă de tatăl și mama sa.

HD Cobweb: Capcana pânzei de păianjen (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar