Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Silent Hill (2006)
HD

Silent Hill (2006) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
20.01.2024, 14:51
65
0
Nimeni nu știe unde sau de ce micuța Sharon a dezvoltat această boală. Medicii uluiți doar ridică din umeri, oferindu-se să trateze simptomele, iar mama fetei este foarte uluită. La urma urmei, fiica ei vede coșmaruri în fiecare noapte, repetând pe sub răsuflarea ei despre un oraș numit Silent Hill. Nu se știe unde a aflat micuța acest nume, pentru că înainte nu fusese niciodată în afara casei ei.
Dar, cu toate acestea, boala progresează. Din simple coșmaruri, se transformă într-o adevărată problemă, deoarece o obligă pe fată să meargă în somn și chiar să facă lucruri riscante. Și apoi, într-o zi, când părinții abia reușesc să țină pasul pentru a o salva pe fată de la sinuciderea în somn, ei decid că a venit timpul pentru acțiuni radicale. Și după ce și-au făcut bagajele, se îndreaptă spre locul de care micuțul lor este atât de obsedat.
Dar pe drum, familia are un accident teribil, iar chiar la granița cu Silent Hill, mașina zboară de pe marginea drumului și se lovește de un copac. Când Rose își revine în fire, ea descoperă că fiica ei a dispărut. Nu a mai rămas nicio îndoială - fata ei a coborât singură din mașină și a rătăcit spre orașul mistic. O mamă disperată lasă totul în urmă și merge după ea...

HD Silent Hill (2006) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1