Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Alien: Romulus (2024)
Trailer

Alien: Romulus (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
28.01.2024, 15:31
121
0
În Alien: Romulus, spectatorul se va plonja în profunzimile groazei cosmice, în perioada dintre capodopera lui Ridley Scott și continuarea de cult a lui James Cameron. Acest episod misterios va dezvălui secretele întunecate ascunse în universul Aliens.

Întâlnește din nou echipa care a creat lumea incredibilă a Alien în urmă cu peste 40 de ani. Aceeași echipă talentată care a adus la viață imaginile terifiante ale xenomorfilor și peisajele spațiale impresionante pe ecran lucrează la designul și partea tehnică a filmului.

Intriga din „Alien: Romulus” rămâne în umbra unui trecut misterios, dezvoltându-se într-o atmosferă de imprevizibilitate și groază. Timpul dintre filmele celebre este plin de noi amenințări și temeri, dezvăluind publicului aspecte necunoscute ale universului, în care supraviețuirea nu este doar un test fizic, ci și o luptă cu sine și cu inevitabilitatea.

Sub conducerea lui Ridley Scott și a talentatului regizor Federico Alvarez, Alien: Romulus promite să fie un ghid uluitor în colțurile întunecate ale spațiului, unde fiecare pas ar putea fi ultimul, iar fiecare privire ar putea fi o cufundare în ororile necunoscute.

HD Alien: Romulus (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1