Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Um Ano Inesquecível - Verão
HD

Um Ano Inesquecível - Verão subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Um Ano Inesquecível - Verão
  • Gen: Dramă, Muzical, Romantic, Filme Brazilia, Filme 2023
  • Actori: Barbara Aniceto, Jenifer Ramos Antunes, Rhianna Barbosa, Pedro Blanc, D. Bora Albastru, Maria Cal., Enrico Cardoso, Bibba Chuqui, Lucas C. C. Dido, Lucilia Santiago da Silva
  • Regie: Lazaru Ramos
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Brazilia
0 Voturi
10.06.2023, 19:44
112
0
Flavia Torres (Inha) este studentă. Studiază moda. Visul ei este să studieze la o școală absolventă din Paris. Fata s-a născut și a crescut într-un orășel situat lângă Rio de Janeiro. Trebuie să pregătească o prezentare pentru a impresiona Comisia de admitere. Flavia locuiește cu tatăl ei conservator, primarul unui oraș provincial. Nu vrea să-și lase fiica să plece în Franța.

Viața lui Inha s-a schimbat când a aflat despre sosirea la Rio a celebrului designer de modă Carrie Catherine Goldenblatt. Vedeta a ajuns în Brazilia pentru a lucra la haine care vor fi prezentate la prezentarea de modă a școlii de samba Portela. În timpul verii, Inha ar trebui să câștige experiență practică în industria modei. A plecat la Rio de Janeiro și a obținut o slujbă de croitoreasă pentru Goldenblatt.

Flavia a avut o atitudine indiferentă față de celebrul carnaval. În Portela, a întâlnit un tânăr drăguț Umberto (Gima), de care fata s-a îndrăgostit. El a fost cel care i-a arătat adevăratul carnaval din Rio de Janeiro, care l-a lovit pe Inha.

HD Um Ano Inesquecível - Verão Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1