Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Heels (2023) Sezonul 2
HD

Serial Heels (2023) Sezonul 2 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Sezonul 2, Episodul 1
  • Gen: Dramă, Sport, Filme SUA, Seriale, Filme 2023
  • Actori: Stephen Amell Alexander Ludwig Alison Luff Roxton Garcia Robbie Ramos Mary McCormack Kelly Berglund Allen Maldonado Christopher Bauer Trey Tucker
  • Regie: Peter Segal, Jessica Laurie, Michael Lehmann
  • Traducere: Engleză
  • Tara: SUA
0 Voturi
16.08.2023, 23:11
174
0
În centrul complotului se află frații Jack și Ace, care concurează unul împotriva celuilalt în ring. Afacerea în care sunt angajați băieții este afacerea familiei tatălui. Jack încearcă să remedieze situația în bine, prescriind scenarii vii și intense pentru lupte. Spre deosebire de Ace, el este un campion recunoscut.
În curând, fratele mai mic va trebui să-l susțină pe cel mai mare pentru a păstra tradițiile stabilite. La un moment dat, rolurile de luptă invadează în cele din urmă viața ambilor eroi, supărând echilibrul și provocând o rivalitate acerbă între frați.
Vom afla la ce vor ajunge personajele cheie în continuare când va fi lansată imaginea sezonului 2 Hila. Se știe că Alexander Ludwig și Stephen Amell se vor întoarce la rolurile lor. Următorul complot al celui de-al doilea capitol este păstrat secret.

HD Serial Heels (2023) Sezonul 2 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)