Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Domino Day (2024)
HD eng

Serial Domino Day (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
1 Vot.
04.02.2024, 18:42
144
0
Domino Day: o primă privire asupra dramei supranaturale vrăjitoare.

„Nu vă așteptați la mături, pălării ascuțite și baghete – acestea sunt vrăjitoare pe care nu le-ați mai văzut până acum” – viitoarea dramă contemporană a vrăjitoarelor de la BBC, Domino Day, va fi lansată anul viitor. Seria de șase episoade este plasată și filmată în Manchester.

Siena Kelly joacă rolul „Domino Day, tânăra femeie din toate aplicațiile de întâlniri. Dar Domino nu glisează pentru a-și găsi sufletul pereche – ea glisează pentru a vâna”.

„Tânără vrăjitoare cu puteri extraordinare, Domino caută cu disperare o comunitate care să o poată ajuta să înțeleagă cine este, dar nu trebuie să pară prea departe, cum un clan de vrăjitoare îi urmărește deja fiecare mișcare, convinsă că trebuie să o oprească înainte ca ea. forțele vor distruge pe toată lumea și totul în jurul ei. Când o figură periculoasă din trecutul lui Domino se întoarce să o bântuie, va fi acesta un nou început pentru toată lumea sau confruntarea finală?"

Mai are în rolurile principale Babirye Bukilwa, Poppy Lee Friar, Alisha Bailey, Molly Harris, Sam Howard Sneyd și Percel Escott.

Serialul a fost creat și scris de Lauren Sequeira (Gangs of London), cu episoade individuale scrise de Charlene James (A Discovery of Witches). Premieră la începutul lui 2024.

HD Serial Domino Day (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
S01E01S01E02S01E03S01E04S01E05


S01E06

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1