Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Paula (2022)
HD

Paula (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme 2022, Filme italiene
  • Actori: Lucia Castro, Beto Bernuez, Liz Correa, Astor Daga, Tiziana Faleschini, Lara Griboff, Julieta Montes, Maria Belen Piston, Virginia Schulthess
  • Regie: Florencia Webe
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Argentina, Italia
0 Voturi
09.03.2024, 17:34
50
0
Paula este o adolescentă obișnuită. Are doar paisprezece ani, dar deja își urăște sincer trupul. Pentru a-și exprima emoțiile, eroina își deschide propriul blog pe internet. În curând, zeci de persoane cu probleme similare încep să-i urmărească postările. În plus, Paula începe să publice videoclipuri și fotografii cu familia ei, fără să se gândească deloc la consecințe. Sentimentul de apartenență la o mare comunitate de oameni o privează pe fata de orice prudență. Între timp, starea școlii începe să se deterioreze în fiecare zi. Bulimia și anorexia se împletesc într-un singur tot, promițând să transforme viața viitoare a Paulei într-un coșmar. Va fi capabilă să facă față problemelor psihologice și să-și accepte aspectul? Sau dorința de frumusețe standardizată de societate va îndepărta orice speranță pentru un viitor normal unui adolescent nefericit?

HD Paula (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)