Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Orfana (2009)
HD

Orfana (2009) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Orphan (2009)
  • Gen: Dramă, Horror, Mister, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Isabel Fuhrman, Vera Farmiga, Peter Sarsgaard, Jimmy Bennett, Ariana Engineer, CCH Pounder, Margo Martindale, Karel Roden, Rosemary Dunsmore, Jamie Young
  • Regie: Jaume Collet-Serra
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
21.02.2024, 14:03
104
0
Într-o zi, un cuplu tânăr, care și-a pierdut un copil cu mulți ani în urmă, decide să adopte o fetiță de nouă ani. Ambii înțeleg perfect că a lua un copil mai mare în familie nu este o decizie ușoară, dar abordează problema cu mare seriozitate, asumându-și întreaga responsabilitate. Esther se dovedește a fi o fată dulce, cu o pasiune pentru creativitate. Bebelușul ia imediat contact cu noii ei părinți, spunându-le că se simte diferit de restul.

Film Orfana (2009) vizionați online gratuit la calitate bună. Gândurile Esterei îi interesează pe soți și încep să se gândească că viitoarea lor fiică poate deveni un mare om de știință, poate descoperi niște legi fizice, poate inventa un vaccin împotriva cancerului sau poate zbura în spațiu. Cu toate acestea, fetița, după ce și-a găsit un nou cămin, se confruntă în curând cu ridicolul colegilor ei de la școală și, întâmpinând răul pentru prima dată, descoperă puteri incredibile în ea însăși.

HD Orphan (2009) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar