Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Integritatea lui Joseph Chambers (2022)
HD

Integritatea lui Joseph Chambers (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Integrity of Joseph Chambers (2022)
  • Gen: Dramă, Filme 2022, Filme SUA
  • Actori: Jordana Brewster, Clayne Crawford, Colt Crawford, Hix Crawford, Carl Kennedy, Jeffrey Dean Morgan, Michael Raymond-James, Charlene St. Charles
  • Regie: Robert Machoyan
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
27.06.2023, 22:12
154
0
Joseph este un familist exemplar care nu-și poate imagina viața fără soția sa. Și eroul este, de asemenea, sigur că într-o zi lumea se va confrunta cu siguranță cu o catastrofă la scară globală, care îi va forța pe oameni să se alăture luptei pentru supraviețuire. Pentru a-și testa abilitățile, Joseph decide să plece într-o expediție solo. Desigur, această idee nu provoacă niciun entuziasm în soția sa, dar, în ciuda tuturor obiecțiilor, bărbatul iese din casă și pleacă în pădure. După un timp, eroul își dă seama că aceste ținuturi sunt pline de o mulțime de pericole. Iosif se confruntă cu cele mai grave încercări care îl pot condamna la o moarte dureroasă. Pentru a supraviețui și a se întoarce acasă, eroul trebuie să-și adune forțele și să înceapă să lupte cu viața sălbatică. Înaintea vânătorului așteaptă cele mai nebunești evenimente care îi vor schimba atitudinea față de recreerea extremă odată pentru totdeauna.

HD The Integrity of Joseph Chambers (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar