Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Fiți bărbați! (2024)
HD

Fiți bărbați! (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Men Up
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Filme 2024
  • Actori: Camila Mendes, Archie Renault, Marisa Tomei, Lena Olin, Anthony Head, Thomas Kretschmann, Gregory Montel, Rachel Matthews, Fola Evans-Akingbola, Aimee Carrero
  • Regie: Carlson Young
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
09.04.2024, 15:49
38
0
Viața lui Anu a fost plină de zile de lucru nesfârșite într-o mare corporație, lăsându-i puțin timp pentru viața personală. Dar totul s-a schimbat când conducerea ei i-a cerut o călătorie urgentă de afaceri, obligând-o să-și ia concediu. În această călătorie, ea îl întâlnește pe neașteptate pe Will, un tânăr fermecător care o confundă cu un șef important. Când lucrează împreună, respectul reciproc se dezvoltă în ceva mai mult. Cu toate acestea, impresia lui Will despre Anu este spulberată când descoperă că ea este doar o angajată obișnuită și nu managerul pe care el credea că este. În ciuda acestui fapt, atractivitatea lor în creștere continuă să prospere. Anu se îndrăgostește de Will, dar se întreabă dacă diferențele dintre ei îi vor sfâșia. Poate relația lor să depășească aceste probleme sau diferențele lor se vor dovedi prea mari?

HD Men Up Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)