Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Fără aer (2023)
HD

Fără aer (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Bez powietrza - Without Air (2023)
  • Gen: Dramă, Filme 2023
  • Actori: Ágnes Krasznahorkai,Zsolt Bölönyi,Soma Sándor,Tünde Skovrán,Áron Dimény
  • Traducere: Fara Subtitrare
  • Tara: Ungaria
0 Voturi
06.02.2024, 15:10
174
0
Ana predă literatură, are o relație bună cu elevii și colegii ei și este o profesoară respectată la liceu. Ea este denunțată pe neașteptate de unul dintre părinți pentru că a recomandat un film despre viețile a doi poeți francezi din secolul al XIX-lea, Arthur Rimbaud și Paul Verlaine, părintele criticând relația fizică și emoțională dintre cei doi bărbați. Apelul profesoarei declanșează o reacție în lanț care, treptat, îi întoarce pe colegii ei și pe directoarea școlii împotriva ei. Tratamentul din ce în ce mai dur, care îi face munca imposibilă, pune la încercare nu numai existența Anei, ci și toate relațiile sale umane.

Vizionați Without Air filmul produs în Ungaria aparține cu durata de 105 Min în Categoria Drama,. difuzat pe streamingjoy.com , de [ Magma Cinema ] ,[ Salamandra Film ] În lungmetrajul său de debut absurd, regizoarea maghiară Katalin Moldovai preia administrația Ungariei conservatoare în descrierea ei a unui profesor de liceu acuzat că promovează valorile homosexuale elevilor săi. .

HD Bez powietrza - Without Air (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1