Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Double Down South (2024)
HD

Double Down South (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme 2024
  • Actori: Kim Coates, Lili Simmons, Igby Rigney, Tom Bower, Justin Marcel McManus, Rebecca Lines, Cameron Coperthwaite, Jeff Trachta, John Levine, T.S. Anyachonkeya
  • Regie: Tom Shulman
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
09.04.2024, 12:32
46
0
În vastele întinderi ale plantației există o lume ascunsă a jocurilor de noroc, în care regulile și legile sunt guvernate de cei care sunt dispuși să riște totul de dragul unui mare câștig. În această lume, Nick nu este considerat proprietarul celui mai luxos stabiliment, dar este atras de ceva mai valoros decât cărțile și jetoanele obișnuite - aceasta este Diana, o femeie cu o minte extraordinară, forță de caracter și aspect fermecător, care devine un adevărat maestru al jocurilor de noroc. bNik o vede pe Diana nu doar ca o jucătoare cu experiență, ci ca pe un rival capabil să lovească un jackpot mare de la orice masă. Iar hotărârea lui de a se alătura planului ei ambițios nu are limite. El îi oferă ajutorul și propria sa participare la acest joc periculos, în care nu sunt în joc doar banii, ci și reputația și chiar libertatea. Pentru Nick, acesta este mai mult decât un simplu joc de noroc - este o oportunitate de a deveni o legendă, de a deveni parte dintr-o poveste care va fi amintită mulți ani de acum înainte. Determinarea și ambițiile sale se îmbină într-o singură urmărire cu Diana, creând o alianță de neegalat, capabilă să răstoarne regulile stabilite ale jocului.

Ei știu că vor exista multe obstacole în calea lor - de la rivali care sunt gata să folosească orice măsuri pentru a-i opri, până la natura aspră a jocurilor de noroc, unde nu totul depinde de noroc. Dar încrederea lor în ei înșiși și unul în altul îi face invincibili. Astfel începe aventura periculoasă a două suflete de jocuri de noroc, gata să riște totul de dragul unui mare câștig. Destinele lor sunt împletite într-un model complicat de jocuri de noroc, în care fiecare mișcare poate fi decisivă și fiecare pariu poate fi ultimul. Dar nu le este frică să-și asume riscuri, pentru că știu: în acest joc, câștigătorul este cel care este gata să meargă până la capăt, care nu se îndoiește de abilitățile lor și nu se teme să provoace norocul în sine. Urmărește filmul Double Down South (2024) la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în rusă. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart tv.

HD Double Down South (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)