Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Contagion: Pericol nevăzut (2011)
HD

Contagion: Pericol nevăzut (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Contagion (2011)
  • Gen: Dramă, SF, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Matt Damon, Marion Cotillard, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Jennifer Ealy, Laurence Fishburne, Bryan Cranston, John Hawkes, Sanaa Lathan
  • Regie: Steven Soderbergh
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
12.01.2024, 02:55
115
0
Un film dezastru de Steven Soderbergh, lansat în 2011. Distribuție excelentă și regie competentă. În contextul unei pandemii globale, filmul va fi mai relevant ca niciodată. Vorbim despre răspândirea unui virus nou, necunoscut. Oamenii încep să cadă morți în întreaga lume, numărul de cazuri și decese crește exponențial. Datorită tehnologiei moderne și comunicațiilor între țări, viteza cu care se răspândește amenințarea a atins apogeul. Revolte și panică. Într-o situație tensionată, un grup de oameni de știință încearcă să descopere natura virusului și să găsească un vaccin. Partea științifică a problemei este doar o parte a filmului. Imaginea vă permite să priviți ce se întâmplă din interior, prin ochii oamenilor care au fost direct afectați de tragedie, ale căror rude și prieteni au căzut victime ale epidemiei.
Revenită din altă țară, fata se îmbolnăvește rapid și medicii nu o pot ajuta în niciun fel, deoarece boala era necunoscută înainte. După o perioadă scurtă de timp, virusul afectează literalmente toate orașele lumii, lipsind orice șansă de salvare. Într-o astfel de situație oamenii se manifestă la maximum, arătându-și tot caracterul și intențiile ascunse. La urma urmei, ei trebuie să aleagă între a se salva sau a-i ajuta pe alții. Înainte de a începe dezvoltarea unui medicament, este necesar să aflăm de unde a venit virusul în sine, iar aceasta devine o sarcină dificilă pe care, în cele din urmă, multe țări trebuie să se unească pentru a rezolva această problemă. Unul dintre grupurile de oameni de știință merge în China, unde, în opinia lor, a început epidemia. Dar găsirea sursei este doar un pas mic, pentru că este necesară și dezvoltarea unui vaccin și aceasta devine o sarcină foarte dificilă. Pentru că virusul mută în mod constant și se comportă imprevizibil. Dar, în timp ce unii sunt îngrijorați de soarta umanității, un jurnalist obișnuit, Alan, decide să facă niște bani din această afacere și își face reclamă super-tratamentul pentru acest virus. Există o singură problemă: este doar un manechin. Alan își face reclamă în întreaga lume cu toată puterea lui în încercarea de a deveni popular și bogat, câștigând milioane. Dar îl vor ajuta acești bani când virusul ajunge la el?

HD Contagion (2011) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar