Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Confessions of a Cam Girl (2024)
HD

Confessions of a Cam Girl (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Erotic, Filme 2024
  • Actori: Camille Sullivan, Megan Best, Josh Bogert
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
2 Voturi
01.02.2024, 22:26
309
0
Kristen are 18 ani, cu chef de viață și o viziune asupra viitorului ei care o vede chiar în vârful industriei modei. Dar aceasta este viziunea ei, viziunea familiei ei, pe de altă parte, este destul de diferită. Vezi că Kirsten urmează să devină primul absolvent al familiei muncitoare și o sursă de mândrie imensă. Dar când Kristen îi spune familiei ei că vrea să-și folosească fondul de facultate pentru a merge la școala de modă, mai degrabă decât la „facultate”, ei sunt siguri în răspunsul lor: „Nu”. Dar Kristen nu trebuie tăgăduită. Ea decide să meargă pe ruta webcam și să înceapă un canal destul de riscant, în speranța de a strânge suficienți bani pentru a merge la școala de modă. Pe măsură ce pagina lui Kristen începe să devină populară, la fel și partea întunecată a internetului. Destul de curând, viața lui Kristen a fost dată peste cap și acum trebuie să facă tot ce poate pentru a-și salva viitorul, ci și al familiei ei.

Megan poate fi tânără, dar nu te lăsa să te păcălească să subestimezi talentul pur pe care îl posedă. După ce a început să joace în câteva spectacole și filme, 2023 a fost anul de referință pentru Megan: a început în „Vandits”, foarte bine primit, „The Watchful Eye” și foarte popularul „Dawn”. bazat pe seria de cărți VC Andrews. Ea le-a urmat cu un alt film al lui VC Andrews, „Midnight Whispers”. Fanii o pot vedea în continuare în „Time Cut” inspirat de „Totally Killer”.

HD Confessions of a Cam Girl (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1