Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
French Girl (2024)
HD

French Girl (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Filme 2024, Comedie
  • Actori: Zach Braff, Evelyn Brochu, Vanessa Anne Hudgens, William Fichtner, Charlotte Aubin, Melia Charlotte Cressaty, Catherine De Sevey, Muriel Dutille, Kÿlla Lefrançois, Hazel Nugent
  • Regie: James A. Woods, Nicholas Wright
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Canada
0 Voturi
20.03.2024, 17:47
84
0
Un tânăr merge să-i întâlnească pe părinții alesului său, o franțuzoaică elegantă ale cărei aptitudini culinare nu cunosc limite. O fată se află în pragul unei importante competiții culinare, unde speră să câștige unul dintre locurile fruntașe. Ajunși în patria istorică a iubitului lor, cuplul se cufundă în lumea unei atmosfere familiale confortabile, a podgoriilor pitorești și a piețelor bogate în cultură și istorie. Acest loc este făcut pentru o evadare romantică perfectă. Cu toate acestea, deja în prima seară, apare o întorsătură neașteptată: excentrica rudă a miresei începe să acorde o atenție deosebită mirelui, încercând să-i fure interesul. Această femeie, care nu are nimic în comun cu imaginea unui parizian romantic atât ca aspect, cât și ca caracter, își îndreaptă toate eforturile pentru a-i atrage atenția către ea însăși.

De-a lungul timpului, devine clar că personajul principal este departe de a fi bărbatul de familie dezinteresat și iubitor de gătit gourmet care părea inițial. Sentimentele rebele încep să se trezească în sufletul său și începe să se îndoiască de corectitudinea alegerii sale inițiale. Situația devine mai complicată atunci când acest conflict intern începe să necesite rezolvare, forțând eroul să aleagă între devotamentul față de sentimentele originale și atracția față de emoții noi, neașteptate și puternice. Această poveste țese nu numai răsturnări și întorsături romantice, ci și transformări personale profunde, forțând personajele și telespectatorii să se gândească la complexitatea relațiilor umane și la varietatea de alegeri în fața deciziilor care schimbă viața. Urmărește filmul French Girl online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD French Girl (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)