Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Twilight - Amurg (2008)
HD

Twilight - Amurg (2008) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dragoste, Dramă, Fantastic, Romantic, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke, Ashley Greene, Anna Kendrick, Taylor Lautner, Jackson Rathbone, Peter Facinelli, Rachelle Lefevre, Cam Gigandet
  • Regie: Catherine Hardwicke
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
02.02.2024, 15:52
42
0
Filmul „Twilight” este o adaptare a popularei serii de cărți de Stephenie Meyer, care a devenit un favorit de cult în rândul adolescenților și tinerilor adulți. Acest film romantic, lansat în 2008, amestecă genurile fantasy, drama și misterul vampirilor.

Filmul are loc în orășelul Forks, Washington, unde Isabelle Swan, în vârstă de 17 ani, se mută să locuiască cu tatăl ei, Charlie. Isabelle, sau Bella cum este numită, este o fată timidă și incomodă care încearcă să se adapteze la un nou mediu și o nouă școală. Cu toate acestea, la noua ei școală, ea observă un grup de adolescenți misterioși și atractivi, unul în special - Edward Cullen (vocea lui Robert Pattinson). Bella descoperă că Edward și familia lui sunt vampiri, capabili să strălucească la soare, să sară la înălțimi incredibile și să posede o forță supranaturală. Iubirea interzisă și pasională apare între Bella și Edward.

Intriga filmului se dezvoltă în jurul acestei relații romantice complexe dintre un om și un vampir, confruntându-se cu multe obstacole și pericole, inclusiv vampiri ostili și pericolul de a dezvălui secretul lor lumii. Principalele teme ale filmului „Twilight” sunt prima dragoste, pasiunea și sacrificiul. Bella și Edward sunt forțați să-și depășească propriile instincte naturale de a fi împreună și sunt dispuși să facă tot posibilul pentru dragostea lor.

„Twilight” a câștigat popularitate datorită intrigii sale captivante, a chimiei incredibile dintre personajele principale și a peisajelor frumoase din nord-vestul Pacificului. Filmul a deschis porțile unei francize cult, inclusiv patru filme ulterioare, și i-a făcut pe actori Robert Pattinson și Kristen Stewart celebrități internaționale. Urmărește filmul Twilight online 2008 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Twilight - Amurg (2008) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1