Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Vremuri grele (2005)
HD

Vremuri grele (2005) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Harsh Times (2005)
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme SUA, Crimă
  • Actori: JK Simmons, Christian Bale, Freddy Rodriguez, Eva Longoria, Chaka Foreman, Tammy Thrall
  • Regie: David Eyre
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
18.04.2024, 13:24
35
0
Un tânăr, Jim Davis (Christian Bale), a servit într-o echipă de rangeri din Afganistan. Acolo a învățat să omoare și să tortureze, dar ca urmare a primit o tulburare mintală gravă, pentru că astfel de lucruri nu sunt în zadar pentru nimeni.

Revenit în Los Angeles natal, Jim încearcă să obțină un loc de muncă în poliție, pentru care trece la diverse teste și interviuri. Prietenul său din copilărie Mike Alonzo (Freddy Rodriguez) încearcă și el să obțină o slujbă - iubita lui Alonzo, Sylvia (Eva Longoria), insistă că Mike a terminat să bea bere și să se uite la televizor în timp ce trăiește din ea și că este timpul să începi să te porți ca un bărbat.

Mike, în general, încearcă să înceapă să se comporte ca un bărbat, dar în fiecare dimineață Jim Davis îl ia pentru a-și duce prietenul „să caute de lucru”, drept urmare toate angajamentele bune ale lui Alonzo sunt rupte de sticle și cutii de bere. , articulații de marijuana și altele bucuriile vieții care nu au nimic de-a face cu munca, așa că Mike este mereu într-o căutare care s-ar putea să nu se termine niciodată.

Și ceva nu merge bine între Jim și poliție - pare să treacă toate testele relevante, dar este refuzat. După aceasta, prietenii chiar se distrează din plin - conduc prin zonele deznădăjduite din Los Angeles, fură marijuana, intra în conflict cu tot felul de bandiți și chiar îi jefuiesc.

Dar la un moment dat Jim părea să aibă noroc. FBI-ul a devenit interesat de dosarul său personal - au nevoie de oameni capabili să execute cele mai sălbatice comenzi - iar acum tipului i se propune să treacă la o altă serie de teste. Jim este încântat, pentru că FBI-ul este mult mai cool decât niște polițiști prost din Los Angeles. Cu toate acestea, are probleme: la urma urmei, a fumat marijuana din toate puterile, iar primul test la FBI a fost un test pentru prezența drogurilor în urină. Și dacă Jim reușește cumva să treacă acest test, va urma un test al detectorului de minciuni.

Pentru Mike, lucrurile par să se schimbe și în bine, dar divertismentul lor din ultimele zile începe încet să-și ia factura: nu poți jefui câțiva gangsteri din Los Angeles și evita necazurile. Situația se complică și de faptul că Jim înnebunește, și cu cât merge mai departe, cu atât mai rău...

HD Harsh Times (2005) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)