Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Miss Scarlet and the Duke (2024) Sezonul 4
HD

Serial Miss Scarlet and the Duke (2024) Sezonul 4 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Sezonul 4 Episodul 1
  • Nume original: Serial Miss Scarlet and the Duke Sezonul 4 Episodul 1,2,3,4,5
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme englezesti, Seriale, Filme 2024, Crimă
  • Actori: Kate Phillips, Stuart Martin, Katie Belton, Ansu Kabia, Simon Ladders, Evan McCabe, Tim Chipping, Felix Scott, Danny Midwinter, Ian Pirie
  • Regie: Stephen Hughes, Declan O'Dwyer, Ivan Zivkovic
  • Traducere: ENG
  • Tara: Irlanda, Marea Britanie
0 Voturi
11.01.2024, 14:04
405
0
Intriga serialului „Miss Scarlet and the Duke” este despre povestea fermecătoarei Eliza, care a rămas odată singură și fără bani de trăit când iubitul ei tată a murit. La început, ea spera să se căsătorească profitabil cu un bărbat bogat, dar la scurt timp după mai multe eșecuri, Eliza decide să se ocupe de vechea afacere a tatălui ei - o agenție de detectivi faimoasă în toată Londra în secolul al XIX-lea.

Dar este foarte greu pentru o femeie singură să reușească în această problemă, atunci frumoasa Eliza Scarlet decide să facă echipă cu un magnific inspector Scotland Yard pentru a investiga în comun cazuri complexe și a rezolva crime. Va reuși ea să reușească? Urmărește serialul TV Miss Scarlet and the Duke Sezonul 4 online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart tv.

HD Serial Miss Scarlet and the Duke Sezonul 4 Episodul 1,2,3,4,5 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Episodul 1
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar