Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Feud (2024) Sezonul 2
HD

Serial Feud (2024) Sezonul 2 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Episod 1, 2
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Seriale, Filme 2024, Biografic
  • Actori: Jessica Lange, Susan Sarandon, Judy Davis, Jackie Hoffman, Alfred Molina, Stanley Tucci, Alison Wright, Diane Lane, Molly Ringwald, Tom Hollander
  • Regie: Gus Van Sant, Ryan Murphy, Gwyneth Herder-Payton
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA
0 Voturi
01.02.2024, 21:43
266
0
În 2017, rețeaua FX a prezentat prima ediție a lui Ryan Murphy’s Feud, o serie de antologie care dramatizează conflicte infame din viața reală. Ediția inaugurală s-a numit Feud: Bette and Joan și a detaliat rivalitatea intensă dintre vedetele de la Hollywood Bette Davis și Joan Crawford. Acum, șapte ani mai târziu, a sosit în sfârșit a doua instalare a Feud.

FX promovează Feud: Capote vs. Swans ca „Gospodinele reale originale”, dar este mult mai profund decât atât – și infinit mai ușor de urmărit. Bazat pe cartea Femeile lui Capote, de Laurence Leamer, această serie de opt părți povestește despre prieteniile și trădările lui Truman Capote cu cele mai importante femei din societate din New York - doamnele care iau masa.

„Bette și Joan” dezvăluie personalitățile electrice din spatele „Baby Jane”
Jon Robin Baitz, care a creat serialul ABC Brothers & Sisters, a dezvoltat și scris această ediție a Feud pentru televiziune — iar Gus Van Sant a regizat majoritatea episoadelor, iar altele regizate de Jennifer Lynch și Max Winkler. Cu toate acestea, numele din fața camerei, nu din spate, sunt cele care cer cea mai mare atenție aici. Tom Hollander, din cel mai recent sezon din The White Lotus, îl joacă pe Capote - și îl surprinde astfel încât Capote să fie un personaj, nu o caricatură.

Și femeile care joacă rolul lebedelor le fac să strălucească, într-o listă de distribuție aproape de râs de talentată și lungă. Naomi Watts o interpretează pe Babe Paley, soția președintelui CBS, Bill Paley. Calista Flockhart îl interpretează pe Lee Radziwill, sora lui Jackie Kennedy. Alte persoane din lumea socială sunt interpretate - extraordinar de bine - de Diane Lane, Chloë Sevigny, Demi Moore și Molly Ringwald. Treat Williams, care a murit anul trecut, este prezentat în rolul său final, în rolul lui Bill Paley.

„Creez lumi”: showrunnerul „Feud” Ryan Murphy la realizarea TV
Chiar și Jessica Lange, care a jucat rolul Joan Crawford în serialul precedent Feud și a ajutat la lansarea imperiului TV al lui Murphy, jucând în primele câteva ieșiri ale primului său serial antologic, American Horror Story, este aici. Face câteva apariții ca oaspeți jucând-o pe regretata mamă a lui Truman – și bântuie, în mai multe moduri.

Feud: Capote vs. Lebedele sare în timp, arătând personajele înainte și după ce revista Esquire a publicat un capitol din cartea în curs de desfășurare a lui Capote în 1975. Era o expunere subțire acoperită a femeilor privilegiate pe care le-a numit „lebedele” – și le-a rănit. profund. Dar drama și durerea nu erau noi pentru majoritatea acestor femei.

Prima miniserie Feud a virat uneori în tabără, dar Capote vs. Lebedele își iau povestea mai în serios. Are detaliile iubitoare ale unei Downton Abbey sau ale unui Upstairs, Downstairs - o mulțime de fotografii persistente ale mâncărurilor, ale modului și ale bijuteriilor - dar această dramă este aproape exclusiv la etaj. Și Baitz și Van Sant, în special, încadrează lucrurile frumos.

Celebrul bal mascat alb-negru al lui Capote, din 1966, este subiectul întregului episod al treilea - și este filmat, aproape complet, în alb-negru. Asta pentru că frații Maysles filmau un documentar despre Capote în același an, ceea ce îi permite lui Feud să adopte această perspectivă pentru a intervieva unora dintre Lebedele despre cunoștințele lor literare.

Capote vs. Lebedele merită atenția noastră. Este o dramă bună, o poveste convingătoare, cu o distribuție puternică – și în această nouă instalație a Feud, toți fac o muncă foarte puternică.

Lucrările la a doua parte au început în 2022, la cinci ani după premiera primului sezon. Povestea trebuia inițial să se concentreze pe relația dintre Charles și Diana Spencer, dar mai târziu au apărut informații despre o schimbare a subiectului. Prin urmare, al doilea sezon al seriei Feud va dezvălui intriga celebrei cărți a lui Lawrence Leamer „Femeile din Capote”. Noul capitol are loc din anii 70 ai secolului XX până în 1984, când a survenit moartea scriitorului Truman Capote, căruia îi este dedicată cartea originală. Intriga va dezvălui o serie de povești adevărate scandaloase despre relațiile scriitorului care se află în centrul ultimului roman al lui Truman Capote, Rugăciuni răspunse. Ultimul roman al lui Truman Capote, Rugăciuni răspunse, nu a fost niciodată publicat în întregime. „Există anumite femei”, a scris Truman Capote, „care nu s-au născut bogate, dar s-au născut pentru a fi bogate”. Secrete întunecate, glamour tragic și trădarea supremă a femeilor pe care Truman le-a numit „lebede” - iată ceea ce îl așteaptă pe spectatorul care urmărește online toate episoadele celui de-al doilea sezon din serialul Ryan Murphy și FX Feud. Rolul lui Capote însuși va fi interpretat de Tom Hollander, iar Naomi Watts, Chloë Sevigny, Diane Lane și Calista Flockhart vor apărea drept femeile sale. Printre favoriții scriitorului se numără Barbara „Babe” Paley (Naomi Watts), Gloria Guinness, Marella Agnelli, Slim Hayward, Pamela Churchill, CZ Guest, Lee Radziwill (sora lui Jackie Kennedy) și alții, pe care autoarea, care a experimentat creativitatea și visând la gloria trecută, trădată ulterior, făcând publice detaliile relației cu ei și secretele lor, publicând în 1975 capitolul La Cote Basque 1965 al romanului său neterminat pe paginile revistei Esquire. Producția pentru sezon a început la sfârșitul anului 2022. Data lansării noilor episoade din sezonul 2 este 1 februarie 2024.

După ce am început să urmărim online al doilea sezon al serialului Feud, vom afla continuarea poveștii Feud, care a cucerit deja milioane de inimi de telespectatori după vizionarea primului sezon al serialului. Regizorul Ryan Murphy este cu adevărat un om genial și mulți critici sunt unanim de acord că acest om vede lumea complet diferit și numai el poate face săpun din „săpun” - un săpun căruia nu-i va fi rușine să fie „săpun”. Lucrările sale precum American Horror Story, American Crime Story, Scream Queens au devenit deja o adevărată icoană pentru multe milioane de telespectatori care așteaptă continuarea în fiecare zi. Va fi și cazul serialului Feud, pentru că încă de la început s-a afirmat că serialul este o antologie și asta înseamnă că la fiecare nou sezon vom vedea o poveste cu totul nouă, despre o nouă ceartă. Urmărește continuarea primului sezon, ale cărui toate episoadele pot fi văzute pe site-ul nostru subtitrat romană, care va fi lansat nu mai devreme de 2023!

HD Serial Feud (2024) Sezonul 2 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
s02e01


s02e02
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1