Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
S-a furat un tren 123 (2009)
HD

S-a furat un tren 123 (2009) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Taking of Pelham 123 (2009)
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme SUA, Filme englezesti, Crimă
  • Actori: Denzel Washington, John Travolta, John Turturro, James Gandolfini, Michael Rispoli, Luis Guzman, Ramon Rodriguez, Victor Goitsay, Robert Vataj, John Benjamin Hickey
  • Regie: Tony Scott
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Marea Britanie
0 Voturi
14.03.2024, 12:54
41
0
Filmul de acțiune plin de acțiune „Pasajerii periculoși ai trenului 123” spune povestea unui simplu dispecer de metrou care, riscându-și viața, încearcă să-i ajute pe pasagerii trenului nr. 123. Filmul are loc în metroul subteran din New York. Trenul a fost capturat de teroriști pentru a obține o răscumpărare de la autoritățile orașului. Dacă nu se primește răscumpărarea de la autorități, teroriștii amenință că vor împușca câte un ostatic la fiecare oră. Toată lumea este în frică, iar apoi personajul principal vine în ajutorul ostaticilor, care, temându-se pentru viața lor, devine un intermediar între teroriști și poliție. Se duce la teroriști... La ce va duce această mediere și va putea personajul principal să-i elibereze nevătămați pe ostatici?..

HD The Taking of Pelham 123 (2009) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)