Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Legea puterii (2008)
HD

Legea puterii (2008) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Felon (2008)
  • Gen: Dramă, Familie, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Stephen Dorff, Val Kilmer, Harold Perrineau, Marisol Nichols, Anne Archer, Larnell Stovall, Sam Shepard
  • Regie: Ric Roman Waugh
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
12.01.2024, 01:37
79
0
Tânărul are un viitor promițător și deja visează cum se va schimba viața lui în viitorul apropiat. Totuși, totul se întâmplă cu totul altfel decât se aștepta inițial. Ideea este că un tâlhar îi sparge casa, pe care îl ucide în timp ce își apăra propria viață. Cu toate acestea, judecătorul a decis că tipul a exagerat standardele permise și a decis să-l închidă timp de 3 ani lungi. Din acest moment, tipul înțelege că întregul său viitor este condamnat, iar acum trebuie să se regăsească într-o lume nouă pentru el însuși.

În închisoare se confruntă cu multe dificultăți, care nu vor fi atât de ușor de depășit. Cu toate acestea, tipul încearcă să supraviețuiască în condiții dificile pentru sine și treptat începe să înțeleagă că nu are prea multe șanse să supraviețuiască în închisoare. Trebuie să caute aliați care să-l ajute semnificativ să-și facă față sarcinii sale. Cu toate acestea, nu știe cu desăvârșire că în închisoarea în care se află sunt planificate schimbări serioase, care ar putea avea un impact extrem de negativ asupra soartei sale.

Acum trebuie să vină cu un plan complex, datorită căruia să-și salveze nu numai viața, ci și viața a zeci de alți prizonieri care nici măcar nu sunt conștienți de pericol.

HD Felon (2008) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)