Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Godless: The Eastfield Exorcism (2023)
HD

Godless: The Eastfield Exorcism (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Horror, Filme 2023, Crimă
  • Actori: Georgia Ayers, Daniel Ewing, Tim Pacock, Rosie Trainor, John Wood, Eliza Matengu, Ella Bourne, Sunny S. Walia, Karliah Capozza, Hugh Sexton
  • Regie: Nick Kozakis
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Australia
0 Voturi
25.01.2024, 19:59
133
0
În centrul poveștii vor fi membrii familiei Levond, ale căror vieți s-au transformat într-un adevărat iad din cauza unui blestem străvechi. Soția mea Lara nu poate să doarmă liniștită de mult timp, fiind chinuită de coșmaruri constante. Viziunile o conduc la o stare de nebunie, privându-o de capacitatea de a gândi rațional și de a-și controla acțiunile. Încercările de a solicita ajutor de la un psihoterapeut nu au adus ușurarea dorită, deoarece specialistul a refuzat categoric să creadă în posibilitatea existenței demonilor. Cauza incidentului a fost identificată ca fiind o boală necunoscută care a cauzat probleme de sănătate. Liderul comunității religioase locale crede sincer că o creatură întunecată a luat stăpânire pe sufletul femeii. Pentru a-l expulza, trebuie efectuat un ritual special, iar cel mai bun exorcist din țară este chemat să-l îndeplinească.

HD Godless: The Eastfield Exorcism (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1