Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Bumer: Film vtoroy - BMW 2 (2006)
HD

Bumer: Film vtoroy - BMW 2 (2006) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme rusesti, Crimă
  • Actori: Vladimir Vdovichenkov, Andrey Merzlikin, Svetlana Ustinova, Nikolay Olyalin, Alexander Tsurkan, Felix Antipov, Yuri Kolokolnikov, Anna Churina, Alexander Golubev, Konstantin Strelnikov.
  • Regie: Pyotr Buslov
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Rusia
0 Voturi
03.01.2024, 20:25
135
0
Continuarea legendarului film rusesc „Bumer: Film vtoroy - BMW 2” regizat și scenarist Pyotr Buslov. Tabloul „Boomer. Al doilea film" a fost filmat în 2006. Premiera a avut loc pe 7 martie. Continuarea a câștigat 13 milioane de dolari la box office, în timp ce bugetul filmului a fost de 5 milioane de dolari.

Spre deosebire de prima parte, „Boomer. Al doilea film nu a primit recenzii elogioase de la critici, în ciuda succesului său de box office.

Caseta „Boomer. Film Two” a fost dedicat memoriei membrilor echipei de filmare care au murit în timpul prăbușirii ghețarului Kolka.

Pe baza filmului a fost creat un joc de calculator cu același nume.

În 2017, Vladimir Vdovichenkov a jucat în filmul „Saliut-7”.

Muzica filmului a fost scrisă de Serghei Shnurov. În rolurile principale: Vladimir Vdovichenkov, Andrey Merzlikin și Svetlana Ustinova.

Intriga filmului Bumer: Film vtoroy - BMW 2
Prietenii lui Kostya (Vladimir Vdovichenkov) au murit în prima parte. Au trecut patru ani, a devenit o altă persoană și acum vrea să înceapă o viață normală. Întâlnește o fată, Dasha (Svetlana Ustinova), care este la un pas de viață și moarte. Kostya pleacă pe drum să o salveze. Îl întâlnește pe fostul său tovarăș Dimon (Andrey Merzlikin), care moare salvându-și prietenul de un criminal. Kostya își ia mașina - un crossover BMW X5, pe care îl numește „Boomer”.

„Boomer. Al doilea film este dedicat lui Sergei Bodrov Jr. și echipa sa de filmare, care a murit în 2002.

HD Bumer: Film vtoroy - BMW 2 (2006) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1


Server 2

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar