Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Avocatul din limuzină (2011)
HD

Avocatul din limuzină (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Lincoln Lawyer (2011)
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Matthew McConaughey, Marisa Tomei, Ryan Phillippe, William H. Macy, Josh Lucas, John Leguizamo, Michael Peña, Bob Gunton, Frances Fisher, Bryan Cranston
  • Regie: Brad Furman
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
18.01.2024, 02:33
52
0
Mickey Holler este un avocat genial care se poate ocupa chiar și de cele mai dificile cazuri. În locul unui scaun confortabil în biroul său personal, Holler preferă bancheta din spate a unui luxos Lincoln, de unde este obișnuit să-și desfășoare afacerile. Cu toate acestea, după un accident care a dus la probleme grave de sănătate, Holler a fost nevoit să se retragă pentru o perioadă și să-și piardă fosta popularitate. Dar soarta îi oferă lui Mickey o a doua șansă. Prietenul și colegul său Jerry Vincent, ucis în circumstanțe misterioase, îi lasă cabinetul și clienții. Holler înțelege că aceasta este o mare oportunitate de a reveni la profesie și de a se restabili. În timp ce se uită la treburile neterminate ale lui Vincent, el dă peste un caz de crimă de mare profil. Faimosul designer de jocuri și proprietar al companiei de jocuri video Trevor Elliott este acuzat că și-a ucis soția și iubitul ei. Holler decide că cazul lui Elliot este exact ceea ce este necesar pentru o revenire spectaculoasă.

La început, Trevor însuși este sceptic față de Mickey, dar totuși acceptă să lucreze cu el. Imediat se naște un tam-tam fără precedent în jurul anchetei. Presa încearcă să acopere fiecare pas în cazul dublei crimă. Cu toate acestea, în curând devine clar că nu numai jurnaliştii urmăresc ancheta. Avocatul și clientul său încep să primească amenințări de la oameni necunoscuți care vor să tacă cazul. Urmărește filmul Lincoln Lawyer - Avocatul din limuzină online 2011 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD The Lincoln Lawyer (2011) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar