Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Weak Layers (2024)
HD

Weak Layers (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Filme SUA, Filme 2024, Comedie
  • Actori: Katie Burrell, Jadyn Wong, Chelsea Conwright, Evan Jonikite, Neal Bledsoe, Charlie Manoukian, KC Deane, Kevin Alay, Darius Devine, Scott Gaffney
  • Regie: Katie Burrell
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
11.03.2024, 15:06
44
0
Personajele principale sunt tipi care trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Acești tineri adoră să petreacă, dar trebuie să plătești pentru tot în viață, așa că acum au fost evacuați din proprietatea lor închiriată. Vecinilor nu le-a plăcut comportamentul prea zgomotos al personajelor principale, dar nu despre asta vorbim acum, trebuie să ne gândim la viitor. În încercarea de a câștiga cumva bani, personajele principale vin la ideea că trebuie să câștige un concurs de proiecte audiovizuale care vorbesc despre schi. Dar dacă băieții ăștia cred că totul va fi atât de simplu, se înșală, concurență, știi.

Dar pentru a acoperi chiria pentru locuințe noi, ei sunt gata să facă orice, inclusiv să ocolească regizorii profesioniști, sau cel puțin să încerce. Banii nu au fost niciodată atât de aproape și în același timp departe de băieți. Eroii trebuie să încerce. Pe lângă regizori, personajele principale vor concura cu schiori care practică acest sport în mod profesionist și cunosc toate detaliile necesare unei bune lucrări documentare despre schi. Eroii vor avea dificultăți, dar nu există de unde să facă rost de bani.

HD Weak Layers (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)