Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Un viitor luminos (2023)
HD french

Un viitor luminos (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: A Brighter Tomorrow - Il sol dell'avvenire
  • Gen: Dramă, Filme frantuzesti, Filme italiene, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Nanni Moretti, Margherita Buy, Silvio Orlando, Barbora Bobulova, Mathieu Amalric
  • Regie: Nanni Moretti
  • Traducere: French
  • Tara: Italia, Franta
0 Voturi
28.01.2024, 03:39
89
0
Regizorul Giovanni este pasionat de noul său proiect, care urmărește să adapteze cartea lui John Cheever The Swimmer. Bărbatul este căsătorit cu producătorul Paola, cuplul având o fiică adultă, muziciană de profesie. Dar în timp ce soțul ei lucrează la un roman de film dedicat Revoluției din Ungaria din 1956, doamna începe să creeze simultan un alt film. Giovanni este extrem de revoltat de acțiunile soției sale, considerând că alesul său ar trebui să depună eforturi doar de dragul dezvoltării carierei partenerului ei de viață în lumea cinematografiei.

Regizorul vine în platoul filmului la care lucrează Paola și critică aspru scenariul poveștii corespunzătoare și regizorul acesteia. Soția bărbatului, jignită de comportamentul acestuia, anunță imediat o rupere a relației cu alesul ei. În curând, ambițiosul regizor de film se confruntă cu serioase dificultăți financiare în timpul lansării filmului. Dar Paola îi vine totuși în ajutor, iar profesionistul decide să facă momentul final al filmului său mai optimist. Urmărește filmul Un viitor luminos - A Brighter Tomorrow online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în limba romană. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD A Brighter Tomorrow - Il sol dell'avvenire Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1