Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Trimite-mă la Lună (2024)
Trailer

Trimite-mă la Lună (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
30 Voturi
24.04.2024, 16:50
47
0
Un tânăr pe nume Nasa are dificultăți pentru că colegii săi îl agresează în mod constant. Îi bat joc de tip în legătură cu numele lui, subliniind că tipul trebuie neapărat să devină astronaut. Dar Nasa și-a promis că își va atinge scopul și să le demonstreze infractorilor săi că valorează mult. Eroul urmează să intre într-una dintre cele mai bune instituții de învățământ superior din țară, aproape că reușește, rămâne doar ultimul examen. Înainte de a susține examenul, vede o fată frumoasă care îl captivează instantaneu cu frumusețea ei nepământeană.

Distras de la drum, tânărul s-a împiedicat din greșeală și aproape a murit când s-a trezit sub roțile unui camion. Dar un străin fermecător, Tsukasa, i-a venit în ajutor Nasa și i-a salvat viața. Tipul a decis să nu piardă timpul și i-a mărturisit imediat dragostea lui. În acel moment, Tsukasa l-a făcut să promită că, atunci când va ajunge la majoritate, se va căsători cu ea. Nasa este de acord, trec doi ani de la acest incident și împlinește optsprezece ani. Deodată, Tsukasa apare din nou în viața lui și îi amintește de promisiunea pe care i-a făcut-o.

HD Trimite-mă la Lună Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)